messen

Damask jachtmes

Fijn stevig in de hand liggend Damask jachtmes, met een rvs lemmet van 10 cm lengte.

Met bij behorende schede.

Vlijmscherp.

Rechts of links handig gebruik.

Fraaie houten afwerking.

Volledig rvs

 

€ 29,95

 • Uitverkocht

Browning Ignite

Browning Ignite 

Vast mes gemaakt van roestvrijstaal 7Cr

Zwart geoxideerde coating

Blad lengte 9,5 cm

Kleur zwart oranje

Met slede

 

En als extra een vonk stick voor het snel ontsteken van het kampvuur

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Browning Dolch sauen afsteker

Browning Walnoothout Dolch

Vast mes met een blad lengte van 16 cm.

Gemaakt van 440A roestvrij staal

Leren schede

 

Walnoten hout handvat klasse IV

€ 139,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Browning Kodiac 2 multifunctioneel jachtmes

Browning Kodiac 2

Multi functioneel vouwmes

Met 3 verschillende  7Cr17MoV roestvrijstalen bladen

Drop point blad, een gut hook  en een botten zaag .

Bladlengte   8 tot 9 cm

Met synthetisch handvat

 

Nylon opberg tas

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Browning Long Haul

Browning Long Haul

Vouwmes

Blad gemaakt van 7Cr roestvrijstaal

Blad lengte 8,5 cm

Met synthetisch handvat

 

Polymer schede

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Commando 350 vouwmes

Trento commando 350 mes.

420c staal

bladlengte 10 cm

Totale lengte 20 cm 

 

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 130

Trento Hunter 130

Het Trento Hunter 130 zakmes is wat ons betreft helemaal geen jachtmes maar wel een zeer mooi gevormd zakmes voor alledaags gebruik. Dit mes heeft een hele chique uitstraling dankzij het matte staal en het handvat met echt hout. Dit mes is zeer mooi afgewerkt en is vrij van speling. Met een bladlengte van 8 cm een fijn mes om altijd bij je te hebben.

Het blad van het Trento Hunter 130 zakmes is 8 cm lang. Dat is lang genoeg voor de meeste werkzaamheden. Het blad is gemaakt van roestvast 420C staal en heeft een matte afwerking. De linerlock zorgt ervoor dat het mes niet ongewenst kan inklappen.

Het handvat van het Trento Hunter 130 zakmes bestaat uit een combinatie van roestvast staal en houten schalen. Waar de meeste messen met houten handvat traditioneel ogen, oogt dit mes juist zeer modern en luxe dankzij het Italiaanse design.

Eigenschappen Trento Hunter 130

Bladlengte: 8 cm

Lengte totaal: 19 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C

Handvat: RVS/Hout

 

Het mes wordt geleverd inclusief luxe bewaardoos!

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Skinner

 

Trento Skinner

Het Trento Skinner zakmes is een zeer fraai zakmes met een blad dat veel weg heeft van een jachtmes. Het blad heeft een groot snijvlak en een felle spitse punt. Met een blad van 9.5 cm niet het kleinste zakmes maar toch goed hanteerbaar!

Het blad van het Trento Skinner mes is 9.5 cm en heeft de vorm van een jachtmes en ook een beetje van een Bowie mes. Dit is best een leuke combinatie en zeker voor een vouwmes. Het blad is gemaakt uit 420C Plus staal en is roestvast. De linerlock voorkomt het ongewenst inklappen van het blad.

Het  handvat ligt goed in de hand dankzij de grepen voor de vingers. De G10 inserts geven extra veel grip. Hierdoor zal het mes onder alle omstandigheden goed in de hand blijven liggen.

Eigenschappen Trento Skinner

Bladlengte: 9.5 cm

Lengte totaal: 20.5 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: G10

 

Dit zakmes wordt geleverd in een luxe opbergdoos!

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

trento Hunter 530

 

Trento Hunter 530

Het Trento Hunter 530 mes is een lekker groot jachtmes met een zeer goede afwerking. Het mes heeft een blad van 12.5 cm en een handvat uit meerdere luxe houtsoorten. Het blad is goed geschikt voor de dienst als jachtmes maar kan ook goed worden gebruikt als outdoor mes en survival mes!

Het blad van het Trento Hunter 530 mes is 12.5 cm lang en daardoor een flink, maar goed hanteerbaar mes. Het blad is zeer geschikt voor de zwaardere klussen en is volledig Full Tang. Het blad is gemaakt uit roestvast 420 C Plus staal. Het blad blijft goed op scherpte, maar is ook goed zelf te slijpen. Aan de bovenkant van het blad is een vertanding aangebracht.

Het handvat van dit Trento Hunter 530 jachtmes is zeer mooi afgewerkt en bestaat uit meerdere houtsoorten. Omdat het een natuurproduct is, kunnen zowel de kleur als de nerf iets afwijken van de afbeelding, maar minder mooi zal het mes er niet van worden! Het handvat ligt goed in de hand en geeft een goede bescherming.

 

Eigenschappen Trento Hunter 530

Bladlengte: 12.5 cm

Lengte totaal: 25 cm

Lengte handvat: 12.5 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: Luxe houtsoorten

Schede: Eenvoudige nylon schede

 

Dit mes wordt geleverd in een luxe houten kist!

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 520

 

Trento Hunter 520

Het Trento Hunter 520 mes is een zeer fraai afgewerkt traditioneel mes. Het bolle blad, het houten handvat en de messing elementen maken dat dit mes een luxe en traditionele uitstraling heeft. Het mes heeft een blad van 10 cm en is zeer goed geschikt als outdoor mes en jachtmes!

Het blad van het Trento Hunter 520 mes is 10 cm lang en gemaakt uit degelijk 420C Plus staal, Het heeft een mooie bolle vorm waardoor het een groot snijvlak heeft. Het mes blijft goed op scherpte en roest zomaar niet. Ideaal mes voor allerlei activiteiten in de buitenlucht.

Het handvat van het Trento Hunter 520 mes is wat als eerste in het oog springt. Hiervoor is mooi gevlamd hout gebruikt en de messing delen maken het geheel af. Het handvat ligt goed in de hand en de pommel is ook te gebruiken als hamer. De vingers zijn goed beschermd tegen doorglijden richting het lemmet.

 

Eigenschappen Trento Hunter 520

Bladlengte: 10cm

Lengte totaal: 20 cm

Lengte handvat: 10 cm

Staalsoort: 420c Plus

Handvat: Messing/hout

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Het mes wordt geleverd in luxe houten kist!

€ 44,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 500

Trento Hunter 500

Het Trento Hunter 500 mes is een lekker compact mes met een blad van 9 centimeter lang. Hierdoor is het blad lekker compact en is dit mes geschikt voor allerlei activiteiten zoals kamperen, outdoor activiteiten en zelfs als klein jachtmes of mischien voor tijdens het vissen. Mooi afgewerkt en degelijk mes voor een leuke prijs!

Het blad van het Trento Hunter 500 mes is 9 centimeter lang en gemaakt uit roestvast  420C Plus staal. Het blad is volledig Full Tang dus loopt helemaal door tot aan het einde van het handvat. Iets wat je niet veel ziet bij messen in deze prijsklasse. Hierdoor is het mes lekker degelijk en zal het niet snel breken.

Het handvat van het Trento Hunter 500 mes is eenvoudig maar doeltreffend. Het handvat ligt goed in de hand en is volledig van hout. Het handvat is niet te dik en niet te dun en 11 cm lang.

 

Eigenschappen Trento Hunter 500

Bladlengte: 9 cm

Lengte totaal: 20cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: Houten inleg

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos!

€ 21,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento hunter 620

Trento Hunter 620

Het Trento Hunter 620 mes is een compact vaststaand jachtmes met een lekker dik blad met een flinke bolling. Hierdoor is het blad niet alleen geschikt voor de betere snijwerkzaamheden maar ook voor het skinnen. Ideaal mes voor de jacht dus. Het blad heeft een uitsparing voor de vinger waardoor je het blad goed kunt sturen.

Het blad van het Trento Hunter 620 mes is lekker dik en bol. Het is 10 centimeter lang en daardoor toch compact zodat je er zeer nauwkeurig mee kunt werken.  Het blad is volledig Full Tang dus loopt aan één stuk door tot aan het einde van het handvat. Het is gemaakt uit roestvast 420c Plus staal.

Het handvat van het Trento Hunter 620 mes is voorzien van houten schalen en een roestvast stalen pommel. De vingergrepen zijn voorgevormd zodat je altijd een goede grip hebt op het mes.

 

Eigenschappen Trento Hunter 620

Bladlengte: 10 cm

Lengte totaal: 20 cm

Lengte handvat: 10 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: Hout/RVS

Schede: Eenvoudige nylon schede

 

Dit mes wordt geleverd in luxe bewaardoos.

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 610

Trento Hunter 610 Bowie

Het Trento Hunter 610 Bowie mes is een zeer fraai jachtmes met een fors blad van 14 centimeter. Het mes heeft de geliefde en traditionele Bowie vorm. Deze vorm is zeer geliefd bij jagers wereldwijd. Het handvat is volledig van hout met een mooie messing pommel. Het mes is volledig Full Tang dus het blad loopt door tot aan het einde van het handvat!

Het blad van het Trento Hunter 610 Bowie mes is centimeter lang en dat is dus een flink jachtmes. De Bowie vorm zorgt er voor dat je met dit mes allerlei werkzaamheden kunt uitvoeren en dat de punt lekker scherp is. Het blad is lekker dik aan de bovenkant maar vlijmscherp uitgeslepen naar de onderkant. Het blad is gemaakt van roestvast  C Plus staal!

Het handvat van het Trento Hunter 610 Bowie mes is gemaakt uit degelijk hout. Hierdoor krijgt het mes een traditionele aanblik. Maar, het hout ligt verrassend goed in de hand. De vingers worden goed beschermd door de messing pommel. Hierdoor kunnen de vingers niet doorschieten naar het handvat.

 

Eigenschappen Trento Hunter 610 Bowie

Bladlengte: 14 cm

Lengte totaal 25.8 cm

Lengte handvat: 11.8 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: hout

Pommel: Messing

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Wordt geleverd in luxe houten kist!

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento hunter 600

Trento Hunter 600

Het Trento Hunter 600 mes is een zeer fraai jacht mes! Dit mes heeft een blad van 12 cm en is daardoor geschikt voor de grotere klussen. Het mes biedt extra bescherming aan de vingers en heeft dankzkij de iets gebogen vorm het ideale blad voor een jachtmes!

Het blad van het Trento Hunter 600 mes is 12 cm lang en is gemaakt uit stevig roestvast 420C Plus staal. Hierdoor blijft het mes lang scherp en zal het niet snel verkleuren. Het blad heeft een iets bolle vorm waardoor je er mee kunt snijden, prikken en skinnen. De vingers worden goed beschermd tijdens het werken met dit mes.

Het handvat van het Trento Hunter 600 mes is afgewerkt met houten schalen met een zeer mooie nerf. De handvatten zijn gelakt zodat je er hygiënisch mee kunt werken en deze goed bestand zijn tegen vocht. Het mes is volledig Full Tang!

Eigenschappen Trento Hunter 600

Bladlengte: 12 cm

Lengte totaal: 23.5 cm

Lengte handvat: 11.5 cm

Staalsoort: 420c Plus

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Het mes wordt geleverd in mooie houten bewaardoos!

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento hunter 550

Trento Hunter 550

Het Trento Hunter 550 is een mooi compact en traditioneel vaststaand mes. Het mes heeft een blad van 10 centimeter en een handvat van mooi gelakt hout. Dit is echt een fraai en degelijk allround mes. Of je het nu gebruikt als outdoormes, werkmes of jachtmes, je gaat er veel plezier aan hebben!

Het blad van het Trento Hunter 550 mes is gemaakt van roestvast 420c + staal en heeft een matte afwerking. Het mes is volledig Full Tang dus het blad loopt helemaal door tot aan het einde van het handvat. Degelijk dus. Ook de vorm van het mes (drop point) zorgt voor een degelijk en lang snijvlak.

Het handvat van het Trento Hunter 550 is voorzien van zeer mooi afgewerkte houten schalen met een beschermende laklaag. Hierdoor oogt het mes niet alleen mooi, maar is het ook zeer praktisch.

 

Eigenschappen Trento Hunter 550

Bladlengte: 10 cm

Lengte totaal: 20.6 cm

Lengte handvat: 10.6 cm

Staalsoort: 420C Plus

Handvat: Hout

Schede: Eenvoudige nylon schede

 

Dit mes wordt geleverd met luxe bewaardoos!

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 540

Trento Hunter 540

Het Trento Hunter 540 mes is een traditioneel vaststaand mes met een mooi houten handvat. Dit is een mes wat bij allerlei werkzaamheden van pas komt en kan zowel worden gebruikt als werkmes en als allround outdoor mes. Het mes is volledig Full Tang waardoor het zeer sterk is!

Het blad van het Trento Hunter 540 mes is gemaakt uit roestvast 420C + staal en loopt helemaal door tot aan het einde van het handvat. De droppoint vorm is een van de meest degelijke vormen en je hebt hierdoor een groot snijvlak. Het mes blijft goed op scherpte maar is ook goed zelf te slijpen.

Het handvat van het Trento Hunter 540 mes is gemaakt van degelijk hardhout en is fijn gevormd. Dankzij de uitsparingen voor de vingers heb je altijd een goede grip op het handvat en kun je er veilig mee werken. Aan het einde van het handvat zit een gat voor het bevestigen van een koord.

 

Eigenschappen Trento Hunter 540

Bladengte: 11 cm

Lengte totaal: 22 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C Plus

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos!

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Classic Bowie

Trento Classic Bowie

Het Trento Classic Bowie zakmes is een zeer mooi traditioneel zakmes van een wat groter formaat! Het mes heeft een bladlengte van 10.5 cm en heeft de traditionele Bowie vorm. Een zeer fraai zakmes wat direct oude tijden doet herleven!

Het blad van het Trento Classic Bowie mes is 10.5 cm lang. Dat is best wel fors voor onze Europese maatstaven. Hierdoor kun je het mes goed gebruiken voor de grotere klussen en snijwerkzaamheden. De traditionele Bowie vorm is zeer degelijk en zorgt voor een vlijmscherpe punt. Het mes is gemaakt van 420C roestvast staal.

Het handvat van het Trento Classic Bowie mes is ingelegd met donkerhouten delen. Dit past mooi bij het traditionele ontwerp. Achter op het handvat zit de vergrendeling voor de backlock.

 

Eigenschappen Trento Classic Bowie

Bladlengte: 105 cm

Lengte totaal: 22.5 cm

Lengte handvat: 11cm

Staalsoort: 420C

Handvat: RVS/Hout

Lock: Backlock

 

Dit mes wordt geleverd met luxe bewaardoos!

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 150

Trento Hunter 150

Het Trento Hunter 150 zakmes is een eenvoudig maar daardoor heel mooi zakmes. Het mes is gemaakt uit mat roestvast staal en het handvat is ingelegd met houten schalen. Hierdoor een traditioneel maar tegelijkertijd chique design. Gewoon een degelijk zakmes voor dagelijks gebruik.

Het blad van het Trento Hunter 150 zakmes is 8 centimeter lang en daardoor niet te groot maar ook echt niet te klein. Het blad heeft een slanke vorm en is mat afgewerkt. Het is gemaakt van roestvast 420C staal.

Het handvat van het Trento Hunter 150 mes is voorzien van grote houten schalen. (de kleur kan soms iets afwijken van de afbeelding). Het handvat is lekker slank zodat je het met ook goed in de broekzak kunt dragen.

 

Eigenschappen Trento Hunter 150

Bladlengte: 8cm

Lengte totaal: 19.2 cm

Lengte handvat: 11.2 cm

Staalsoort: 420C

Handvat: Olijfhout

Lock: Linerlock

 

Dit mes wordt geleverd inclusief luxe bewaardoos!

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 200

 

Trento Hunter 200

Het Trento Hunter 200 zakmes is een echt werkmes ! Het blad van het mes is 8 centimeter lang en voorzien van een gekarteld deel. Het blad is zeker niet groot maar wel lekker dik. Dankzij de vorm kun je er allerlei klussen mee doen. De kartels zijn ideaal voor het snijden van touw en ander ruw materiaal. Het houten handvat is lekker dik voor een goede grip!

Het blad van het Trento Hunter 200 mes is gemaakt van roestvast 420C staal. het snijvlak is voor een deel voorzien van kartels. Het blad wordt gelockt door een degelijke linerlock. Hierdoor kan het blad niet ongewenst inklappen.

Het handvat is gemaakt van echt hout en is ergonomisch gevormd. Er zijn uitsparingen voor de vingers waardoor dit mes muurvast in je hand ligt en blijft liggen. Het handvat is wat dikker waardoor je er moeiteloos langere tijd mee kunt werken!

 

Eigenschappen Trento Hunter 200

Bladlengte: 8cm

Lengte totaal: 19.2 cm

Lengte handvat: 11.2 cm

Staalsoort: 420C

Handvat: Hout

Lock: Linerlock

 

Dit zakmes wordt geleverd inclusief luxe bewaardoos!

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunter 100

Trento Hunter 100

Het Trento Hunter 100 zakmes is een lekker compact maar zeer mooi traditioneel zakmes. Vanwege de bladlengte van 7 cm zal niemand bang worden van dit mes en is het zeer geschikt om bij je te dragen. Ideaal mes om tijdens de lunch je appel te snijden en voor de kleinere werkzaamheden.

Het blad van het Trento Hunter 100 zakmes is 7 cm lang. Hierdoor zeker niet heel groot maar ook geen mini mesje. Gewoon een beschaafd mes om lekker bij je te dagen. Het blad is gemaakt van roestvast 420C staal. Het blad is voorzien van een degelijke backlock tegen ongewenst inklappen.

Het handvat van het Trento Hunter 100 is traditioneel gevormd en bestaat uit roestvast staal met een inleg van echt hout. Hierdoor oogt het mes zeer authentiek. Het handvat ligt goed in de hand en is niet zo dik. Hierdoor kun je het mes goed op zak dragen.

 

Eigenschappen Trento Hunter 100

Bladlengte: 7 cm

lengte totaal 17 cm

Lengte handvat: 10 cm

Staalsoort: 420C staal

Handvat: Rvs met houten schalen

 

Dit mes wordt geleverd inclusief luxe bewaardoos.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento commando 300

Trento Comando 300 Tanto

Het Trento Comando 300 Tanto zakmes is een mooi en degelijk zakmes met een Tanto blad. Het handvat is gemaakt van degelijk aluminium. Dit is echt een leuk zakmes waar je veel plezier mee gaat hebben. Het blad is 8 cm lang maar vanwege de vorm oogt het wat kleiner. Tanto bladen zijn ideaal voor diverse snijwerkzaamheden en het doorboren van materiaal.

Het blad van de Trento Comando 300 Tanto is gemaakt van roesvast 420C staal. De tanto vorm is ideaal voor bijvoorbeeld het openen van dozen en het prikken van gaatjes in allerlei materiaal. De punt is dan ook erg spits en scherp. Het blad is voorzien van een matzwarte coating voor extra bescherming en het voorkomen van reflecties.

Het handvat van de Trento Comando 300 Tanto is gemaakt van duurzaam aluminium. Hierdoor wordt het zakmes niet te zwaar maar is het toch heel degelijk. Sommige delen van het handvat zijn voorzien van een ribbelstructuur voor extra grip.

 

Eigenschappen Trento Comando 300 Tanto

Bladlengte: 8 cm

Lengte totaal: 19 cm

Lengte handvat:11 cm

Staalsoort: 420C

Handvat: Aluminium

Lock: Linerlock

 

Het mes wordt geleverd met luxe bewaardoos!

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento commando 200

Trento Comando 200

Het Trento Comando 200 zakmes is een degelijk zakmes met een tactical uitstraling. Het mes heeft een blad van 8.5 cm waarmee het groot genoeg is om allerlei klussen mee te doen. Het handvat van aluminium zorgt ervoor dat dit mes zeer goed in de hand ligt. Het is een solide mes zonder speling. Best knap gemaakt als je kijkt naar de prijs!

Het blad van het Trento Comando 200 mes is 8.5 cm lang en is voorzien van een matzwarte coating. Het blad is snel te openen dankzij de duimsteunen. De linerlock zorgt ervoor dat het mes niet ongewenst kan inklappen. Het blad is gemaakt van 420C roestvast staal.

Het handvat van het Trento Comando 200 mes is gemaakt van aluminium en is mooi bewerkt. Het ligt goed in de hand maar is niet te dik Hierdoor blijft het mes lekker slank en kun je het goed dragen.

 

Eigenschappen Trento Comando 200

Bladlengte: 8.5 cm

Lengte totaal: 19.5 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C

Handvat: Aluminium

 

Wordt geleverd met luxe bewaardoos

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Commando 100

Trento Commando 100

Het Trento Commando 100 mes is een fijn en slank mes voor alledaags gebruik en het heeft de looks van een tactisch mes. Het is een degelijk mes wat niet te groot is, niet te klein is, en het is verrassend hoe degelijk dit mes is voor de meer dan schappelijke prijs. Wil je niet te veel uitgeven maar voor je geld krijgen, dan is dit je nieuwe zakmes!

Het blad van het Trento Commando 100 zakmes is 8 cm lang en het heeft een matzwarte coating. Het mes is voorzien van een flipper waarmee je het snel en met een hand kunt openen. Het blad is gemaakt van 420C staal wat roestvast is.

Het handvat van het Trento Commando 100 mes is voorzien van aluminium schalen om gewicht te besparen. Het handvat is niet zo dik waardoor je dit mes goed kunt dragen zonder dat je het gevoel hebt een bonk ijzer op zak te hebben. Het handvat is 11.5 cm lang.

 

Eigenschappen Trento Comando 100

Bladlengte: 8 cm

Lengte totaal: 19.5 cm

Lengte handvat: 11.5 cm

Staalsoort: 420C

Flipper voor snel openen

Linerlock

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Patrol

Trento Patrol

Het Trento Patrol is een zeer degelijk uitgevoerd zakmes met een extra dikke draagtas die net als het mes geschikt is voor intensief gebruik. Het mes heeft een lekker dik blad met een flinke punt. Aan de achterkant van het handvat zit een uitsteeksel die je kunt gebruiken als noodhamer en ruitenbreker. Op het mes zit een goede vergrendeling tegen ongewenst inklappen!

Het bad van het Trento Patrol zakmes is 9.5 cm lang en dat is voor onze normen een flink zakmes. Het blad heeft een matzwarte coating tegen reflecties. het blad is gemaakt uit roestvast 420C+ staal. Aan de bovenkant van het blad zit een uitsparing voor de duim voor extra grip en de mogelijkheid om het blad goed te sturen!

Het handvat is gemaakt van extra sterk aluminium. Ook hier aan zie je dat dit mes is gemaakt om intensief te kunnen gebruiken. Aan het uiteinde van het handvat zit een noodhamer/glasbreker.

 

Eigenschappen Trento Patrol

Bladlengte: 9.5 cm

Lengte totaal: 22.5 cm

Lengte handvat: 13 cm

Staalsoort: 420C+

Coating: Ceramisch

Handvat: Aluminium

 

Het mes wordt geleverd met luxe opbergdoos

€ 59,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento hunter 630

 

Trento Hunter 630

Het Trento Hunter 630 mes is een zeer fraai jachtmes met een eigentijdse uitstraling. Het mes is zeer mooi afgewerkt en heeft een hele mooie vorm. Het blad is 12 cm lang zodat je er goed mee kunt werken. Het handvat ligt goed in de hand en biedt bescherming aan de vingers. De schede is eenvoudig maar volstaat.

Het blad van het Trento Hunter 630 mes is 12 centimeter lang en gemaakt uit roestvast 420 C+ staal. Deze staalsoort blijft goed op scherpte en is daarnaast ook goed zelfs te slijpen na verloop van tijd. Het blad heeft een vorm die tussen een Bowie en een Clip point. Een handige en stevige combinatie.

 

 Eigenschappen Trento Hunter 630

Bladlengte: 12cm

Lengte totaal: 23 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 420C Plus

Schede: eenvoudige nylon schede.

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos.

€ 42,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Hunterlight 210

Trento Hunter Light 210

 

Het Trento Hunter Light 210 zakmes is een zeer fraai zakmes met een houten handvat. Het mes is mooi vormgegeven en heeft een mooi groot blad waar goed mee te werken is. Of je dit mes nu gebruikt voor de jacht of als alledaags mes, je gaat er veel plezier aan beleven!

Het blad van het Trento Hunter Light 210 mes heeft een lengte van 8.7 cm. Hierdoor is het niet te groot maar zeker ook niet te klein. Het blad zit stevig op zijn as en wordt gelockt met een liner lock. Het blad is gemaakt uit roestvast 420C staal. Dankzij de duimsteunen kun je het mes snel en veilig openen.

Het handvat bestaat uit twee houten schalen die zijn gegraveerd voor extra grip. Hierdoor is het zowel een aantrekkelijk handvat om te zien maar ook praktisch in gebruik.

 

Eigenschappen Trento Hunter Light 210

 

 Bladlengte: 8.7 cm

Lengte totaal: 20 cm

Staalsoort: 440C

Houtsoort: Palmhout

 

Wordt geleverd in luxe opbergdoos!

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Black Zytel

Trento Black Zytel

Het Trento Black Zytel mes is een zeer slank maar degelijk uitgevoerd tactisch mes met handgrepen van Zytel. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid onder de meest extreme omstandigheden. Het blad is matzwart en voor een deel voorzien van kartels. Een zeer mooi afgewerkt mes wat zelfs als een speer op een stok kan worden gebonden!

Het blad van het Trento Black Zytel mes is gemaakt uit roestvast 440c staal en is voorzien van en matzwarte coating. Deze coating geeft extra bescherming aan het blad en voorkomt daarnaast reflecties.  Het mes is volledig Full Tang. De kartels op het handvat geven je de mogelijkheid om moeiteloos door touw en ander ruw materiaal te snijden.

Het handvat van het Trento Black Zytel bestaat uit een Zytel omhulsel over het full tang blad. Zytel is nagenoeg onbreekbaar en bestand tegen extreme temperaturen. Het handvat is slank maar biedt voldoende grip. De achterkant van het mes is te gebruiken als noodhamer en je kunt er een koord aan bevestigen.

 

Eigenschappen Trento Black Zytel

Bladlengte: 11 cm

lengte totaal: 24 cm

Lengte handvat: 13 cm

Staalsoort: 440C staal

Schede: eenvoudige nylon schede

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos!

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Tanto Stonewash Survival

Trento Tanto Stonewash Survival

Het Trento Tanto Stonewash Survival is een oerdegelijk Tanto mes met een tactische uitstraling. Het blad van het mes is voorzien van een zeer mooie stonewash afwerking. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar voorkomt ook reflecties. Het mes is volledig Full Tang en wordt geleverd met een mooie schede uit ballistisch nylon.

Het blad van het Trento Tanto Stonewash Survival mes is lekker dik waardoor het niet snel zal breken. Met een lente van 15 centimeter is het blad lang genoeg voor de serieuze klussen, maar blijft het ook goed hanteerbaar. Het blad is gemaakt uit 440C staal wat roestvast is en goed op scherpte blijft.

Het handvat van het Trento Tanto Stonewash Survival mes is gemaakt van onbreekbaar en slagvast composiet. Ook het handvat is lekker dik voor maximale grip. Aan de achterkant zit een stalen punt waar je een koord aan kunt bevestigen maar die ook te gebruiken is als noodhamer.

 

Eigenschappen Trento Tanto Stonewash Survival

Bladlengte: 15 cm

Totale lengte: 26 cm

Lengte handvat: 11 cm

Staalsoort: 440c

Schede: Ballistisch nylon

 

Het mes wordt geleverd in luxe bewaardoos!

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Trento Commander

Trento Commander

De Trento Commander is een zeer degelijk tactisch mes met een heel dik full tang blad van 16.5 cm. Het handvat is gemaakt van Micarta en ligt goed in de hand. Het mes wordt geleverd met een tactische schede in camouflagekleuren en er zit zelfs een slijpsteen bij. Geleverd in luxe opbergdoos.

Het blad van het Trento Commander mes is gemaakt van 6 mm dik 420 C Plus staal. Deze staalsoort blijft prima op scherpte en is roestvast. Het dikke lemmet zorgt ervoor dat ook de zwaarste klussen geen enkel probleem zijn voor dit mes. Als bonus is dit mes ook nog eens voorzien van een mat grijze coating voor extra beschermen. Daarnaast voorkomt de coating reflecties. Het blad is voor het grootste deel glad geslepen en heeft bij het handvat vier zaagtanden voor het snijden van touw of zagen van takken.

Het handvat van het Trento Commander mes ligt goed in de hand en biedt voldoende bescherming aan de vingers. Dit mes biedt ook bij natte handen meer dan voldoende grip en is ook goed te gebruiken als je handschoenen draagt.

De schede van het Trento Commander mes is gemaakt van ballistisch nylon en heeft daarnaast extra opbergmogelijkheden. Een kleine diamantslijper is bijgeleverd om het mes in het veld bij te slijpen.

Eigenschappen Trento Commander mes

 

Staalsoort: 440c +

Bladlengte: 16.5 cm

Totale lente: 30 cm

Nylon Schede camo

Slijpsteen

 

Mooi en degelijk mes!

€ 79,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eka Swede 8 Wood Bubinga

Eka Swede 8 Wood Bubinga

Het Eka Swede 8 Wood Bubinga mes is een fraai en degelijk zakmes. Met een bladlengte van 8 cm is het mes niet te groot en niet te klein waardoor je het goed bij je kunt dragen en goed kunt hanteren. Het handvat is afgewerkt met Bubinga hout en blijft toch lekker slank.

Het blad van het Eka Swede 8 Wood Bubinga mes is 8 cm lang en gemaakt van lekker degelijk Sandvik 12c27 staal. Een prima staalsoort die goed op scherpte blijft, goed zelf te slijpen is en redelijk roestvast is. Een veel gekozen staalsoort voor zakmessen. Het blad is 2.8 cm dik waardoor het zeer degelijk is. De backlock zorgt ervoor dat het mes niet ongewenst in kan klappen wanneer het geopend is.

Het handvat van het Eka Swede 8 Wood Bubinga mes is gemaakt van Bubinga met een Proflex coating die er voor zorgt dat het hout beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Het hout voelt goed en en biedt voldoende grip. Zonder dat het handvat te dik is geworden.

 

lengte:18.5 cm

bladlengte: 8 cm

Handvat: 10 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

Met schede

 

De Eka Swede 8 Wood Bubinga wordt geleverd met een handig foedraal zodat je het mes ook aan je riem kunt dragen!

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

EKA SWEDE 10 Wood Bubinga

EKA SWEDE 10 Wood Bubinga

Het EKA SWEDE 10 Wood Bubinga zakmes is een zeer degelijk zakmes dat ontworpen is als zeer degelijk werkmes. Dit neemt niet weg dat dit mes zeer goed te gebruiken is als outdoor mes en jachtmes. Het is een lekker fors met een degelijk handvat!

Het blad van het EKA SWEDE 10 Wood Bubinga mes is 9 cm lang en lekker dit. Het is gemaakt van zeer degelijk Sandvik 12c27 staal. Deze staalsoort blijft lang scherp. Je kunt deze staalsoort goed zelf slijpen en is daarnaast roestvast.

Het handvat van het EKA SWEDE 10 Wood Bubinga mes is gemaakt van een combinatie van Bubinga (Afrikaas rosewood) en een kunsthars die extra bescherming geeft aan het hout. Het handvat is aan het einde voorzien van een uitsparing voor het bevestigen van een draagkoord.

 

lengte:21 cm

bladlengte: 9 cm

Handvat: 11 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

 

Met schede

€ 64,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

EKA Swingblade G3 jachtmes.

EKA Swingblade G3 jachtmes kleur oranje.

Het EKA Swingblade G3 mes is één van de meest handige jachtmessen die je kunt krijgen. Dit mes biedt je alle voordelen van een vaststaand mes maar dan krijg je er ook nog eens een extra blad bij..

 

Hoe werkt het Swingblad mes?

Het EKA Swingblade mes is voorzien van één blad met twee functies. De ene kant is een normaal jachtmes en de andere kant is een zeer handige skinner/ ontweidmes. Door het mes te draaien, kun je dus kiezen uit één van de twee functies. Het mes zit gemonteerd op een as en wordt zeer degelijk vergrendeld. Het kan dus nooit ongewenst omklappen. Door dit mes mee te nemen op jacht, bespaar je gewicht én ruimte!

 

De Swingblade kan in beide standen opgeborgen worden in de schede zodat je kunt kiezen welk blad je het snelst bij de hand hebt.

 

 

 

Het blad is gemaakt van roestvast Sandvik 27c12 staal en is 3mm dik!

oranje uitvoering
€ 89,00

€ 79,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

EKA Swingblade G3 Jachtmes Zwart

EKA Swingblade G3 jachtmes kleur Zwart.

Het EKA Swingblade G3 mes is één van de meest handige jachtmessen die je kunt krijgen. Dit mes biedt je alle voordelen van een vaststaand mes maar dan krijg je er ook nog eens een extra blad bij..

 

Hoe werkt het Swingblad mes?

Het EKA Swingblade mes is voorzien van één blad met twee functies. De ene kant is een normaal jachtmes en de andere kant is een zeer handige skinner/ ontweidmes. Door het mes te draaien, kun je dus kiezen uit één van de twee functies. Het mes zit gemonteerd op een as en wordt zeer degelijk vergrendeld. Het kan dus nooit ongewenst omklappen. Door dit mes mee te nemen op jacht, bespaar je gewicht én ruimte!

 

De Swingblade kan in beide standen opgeborgen worden in de schede zodat je kunt kiezen welk blad je het snelst bij de hand hebt.

 

 

 

Het blad is gemaakt van roestvast Sandvik 27c12 staal en is 3mm dik!

€ 89,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eka Swede 8 Orange

Eka Swede 8 Orange

Het Eka Swede 8 Orange zakmes is een opvallen zakmes wat ideaal is voor het gebruik buitenshuis. De kleur zorgt ervoor dat je het mes niet snel kwijt raakt als je het even naast je neer legt in bijvoorbeeld het bos. Dit Zweedse mes is gemaakt uit Zweeds staal en wordt geleverd met een handige draagtas.

Het blad van het Eka Swede 8 Orange mes is 8 centimeter lang. Dit is groot genoeg om fatsoenlijk mee te kunnen werken en compact genoeg om het mes goed te kunnen hanteren en dragen. Het Sandvik 12c27 staal blijft goed op scherpte, is goed zelf te slijpen en is behoorlijk roestvast.

Het handvat van het Eka Swede 8 Orange zakmes valt goed op dankzij de kleur. Het handvat ligt goed in de hand en is bestand tegen intensief gebruik!

 

lengte:18.5 cm

bladlengte: 8 cm

Handvat: 10 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

Met schede

 

€ 49,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eka Swede 10 Black

Eka Swede 10 Black

Het Eka Swede 10 Black zakmes is een zeer degelijk zakmes dat ontwikkeld is voor intensief gebruik onder zware omstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een degelijk outdoor mes, jachtmes of werk mes, dit zakmes kan iedere klus aan. Het mes is gemaakt van degelijk Zweeds staal en heeft een lekker dik blad. Dankzij de vergrendeling kan het mes niet ongewenst in klappen. De meegeleverde foedraal zorgt ervoor dat je dit mes overal mee naar toe kunt nemen.

Het blad van het Eka Swede 10 Black mes is gemaakt van roestvast Sandvik 12c27 staal. Deze staalsoort blijft lang scherp. Daarnaast is het vrij eenvoudig om deze staalsoort zelf te slijpen.

Het handvat van het mes is gemaakt van Proflex. Dit materiaal is zeer licht van gewicht en daarnaast nagenoeg onbreekbaar.

 

lengte:21 cm

bladlengte: 9 cm

Handvat: 11 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

 

Met schede

€ 64,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eka Swede 10 Orange

Eka Swede 10 Orange

Het Eka Swede 10 Orange zakmes is ontworpen als Heavy Duty zakmes! Dit mes staat zijn mannetje onder alle omstandigheden. Of je het nu gebruikt als werkmes, outdoormes of jachtmes, dit mes doet wat het moet doen!

Het blad van het Eka Swede 10 Orange mes is 9 cm lang en lekker dik. Eenmaal op zorgt de stevige back lock ervoor dat het mes niet ongewenst in kan klappen. Het blad is gemaakt van degelijk Zweeds Sandcik 12c27 staal. Deze staalsoort blijft goed op scherpte. Daarnaast laat dit staal zicht goed slijpen en is het goed bestand tegen vocht.

Het handvat van het Eka Swede 10 Orange mes valt goed op dankzij de oranje kleur. Dit is ideaal wanneer je het mes in een bosrijke omgeving gebruikt. Hierdoor raak je het mes minder snel kwijt als je het in het bos naast je neer legt.

 

lengte:21 cm

bladlengte: 9 cm

Handvat: 11 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

Met schede

 

€ 64,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eka Swede 8 black

Eka Swede 8 black

Het Eka Swede 8 black zakmes is een fijn allround zakmes met meer dan goede specificaties. Het blad van 8 cm uit Sandvik staal is zeer degelijk en blijft lekker lang scherp. Het handvat is slank maar bied meer dan voldoende steun. Het Eka Swede 8 black mes wordt geleverd met een schede en een draagkoord. Zeer fijn mes voor dagelijks gebruik!

Het blad van het Eka Swede 8 black mes is gemaakt van degelijk Zweeds staal. Het Sandvik 12c27 staal blijft goed op scherpte, is goed zelf te slijpen en is behoorlijk roestvast. Het mes komt vlijmscherp geslepen uit de fabriek. Met een lengte van 8 cm zal niemand aanstoot nemen aan dit mes maar is het blad toch groot genoeg om goed mee te kunnen werken!

Het handvat van het Eka Swede 8 black mes is gemaakt van houtvezel en een kunsthars. Het biedt voldoende grip, en is bestand tegen intensief gebruik bij alle weersomstandigheden. Aan het einde van het handvat kun je een draagkoord bevestigen.

 

lengte:18.5 cm

bladlengte: 8 cm

Handvat: 10 cm

Bubinga/Proflex heft

Staalsoort: Sandvik 12c27

 

Met schede

€ 49,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Topkwaliteit Eka Butcher set

Topkwaliteit Butcher set voor binnen-en buitengebruik, two-tone soft grip handgrepen zijn gemaakt van Santoprene ™, wereldwijd hygiënisch goedgekeurd materiaal, voor zijn goede eigenschappen onder moeilijke omstandigheden.

De bladen zijn gemaakt van Sandvik 12C27 staal, 

 

Kit wordt geleverd met een mes voor  villen, uitbenen mes, Gut haak / mes, aanzetstaal, handige opberg rol.

2 open plastic dubbele hulzen en een riem.

- Villen Mes: Blad lengte: 150 mm; Totale lengte: 280 mm; Lemmet dikte: 2,6 mm.

- Uitbeenmes: Blad lengte: 150 mm; Totale lengte: 280 mm; Lemmet dikte: 2,6 mm.

- Gut Hook / Mes: Blad lengte: 80 mm; Totale lengte: 210 mm; Lemmet dikte: 2,9 mm.

 

- Aanzetstaal: staal lengte: 150 mm; Totale lengte: 290 mm.

€ 134,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

3 in een multitool, Bijl - Zaag - Schep

Onmisbaar in het revier,  dit handige 3 in 1  multitool

Verander in een handomdraai dit stuk gereedschap in een bijl – zaag of  schep.

In het handvat zit de zaag deze kun je handig eruit trekken en omdraaien en zelfs een dikke stam van 12 cm doorsnee is geen probleem voor deze scherpe zaag.

Lengte 38 cm

 

In handige mesh zak

€ 17,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Outdoor Edge Wildspreider

Deze draaiende roestvrijstalen Spreider maakt velddressing eenvoudiger en koelt vers vlees van wild sneller af. Om te gebruiken, zaagt u de ribbenkast door, plaatst u de Spreider aan beide zijden van de borst en drukt u hem naar beneden. De Steel Stick vergrendelt in positie en spreidt de borst volledig open

Gesloten lengte: 7.0 "/ 18cm

Gespreid lengte: 11.0 "/ 28.0cm

Staal: 420J2 roestvrij

Schede: nylon

 

Gewicht:  200g. Wordt geleverd met een nylon omhulsel.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1